top of page

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gir deg informasjon om hvordan vi samler inn og bruker personopplysninger via denne nettsiden. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra nettstedet og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger.

Alfa Dekk AS ved daglig leder er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsiden å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å sende oss en henvendelse vi e-post eller på annen måte kontakte oss. Behandlingsgrunnlaget er samtykke fra den enkelte, med mindre annet er spesifisert.

Informasjonskapsler (Coookies)


Vi logger trafikken til dette nettstedet. All trafikk logges anonymt, og informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. Data blir logget i den hensikt å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende. Dette er standard for de fleste nettsteder.
For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted, legges det en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser.

Alfa Dekk AS benytter seg av Google Analytics til nettstedsmåling. Innsamlet informasjon brukes bare til statistiske formål. Vi anvender statistikk om trafikk/trafikkleverandører i aggregert form. Statistikken inneholder aldri noen form for personlig informasjon, alt er anonymt. IP-adresser lagres ikke i vår database der vi lagrer atferd på nettstedet, derfor kan informasjon om deg ikke kobles sammen med din identitet.
 

Hvordan samler vi inn opplysninger om deg?


Når du benytter våre tjenester som dekkhotell ber vi om navn, e-postadresse og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring.


Alfa Dekk AS endrer innholdet på nettsiden etter behov og kan når som helst, helt eller delvis, endre eller fjerne innhold uten forvarsel. Enhver beslutning du måtte ta som følge av innholdet, er på eget ansvar.
 

Innsyn og retting


Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Dersom du mener at vi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Dekk utvalg.jpg
Dekk til både forbruker- og proffmarkedet!

Hos Alfa Dekk får du alt av dekkservice. Vi har årelang erfaring og spesialkompetanse på alle typer dekk til tyngre kjøretøy. Vi tilbyr dekk til både større og mindre varebiler, buss og lastebil, truck, anlegg og personbil.

bottom of page