top of page
Kjetting traktor lastebil

KJETTING

Kjetting til proffmarkedet

Vi leverer et bredt utvalg av slitesterk kvalitetskjetting til både lastebil, traktor og landbruksmaskiner fra norske Lilleseth Kjetting. Lilleseth Kjetting produserer markedets mest populære kjettingmodeller, som er spesialutviklet for det norske markedet. Vi skaffer også alt du trenger av tilbehør til kjetting.

Kjetting lastebil

Kjetting til lastebil

Lettkjettingen «Lilleseth Easy On» tilfredsstiller alle krav til en moderne kjetting til lastebil og buss. Lilleseth piggkjetting tett, halvtett og styrekjetting finnes i alle dimensjoner samt som tvilling. Lilleseth vektlegger sikkerhet, passform og fremkommelighet, og det vil alltid være en Lilleseth kjetting som passer dine behov.

Kjetting traktor

Kjetting til traktor

Vi leverer kvalitetskjettinger til traktor og landbruk som snøbrøyting, terrengkjøring og skog. Lettkjettingen «Easy On» har høy kjørekomfort selv i høye hastigheter og er vår desiderte bestselger. Suksessen «Lilleseth Ubrodd» med firkantpigg gir dokumentert bedre grep, og er sammen med heltflytende piggkjetting en aggressiv og slitesterk allround-kjetting.

Kjetting anleggsdekk

Kjetting til anleggsmaskin

Tøffe arbeidsforhold setter store krav til utstyret for alle anleggskjøretøy som hjullaster, dumpere, gravemaskin, hjulgraver, doser mm. Lilleseth kjettinger er aggressive og slitesterke. Kjettingene er heltflytende og skånsomme mot dekkene, noe som gir høy kjørekomfort. Alle piggkjettinger er produsert med unike Lilleseth koblingslenker og kraftige pigger (9mm leveres med 10mm pigger, 11mm leveres med 13mm pigger osv.)

Dekk utvalg.jpg
Dekk til både forbruker- og proffmarkedet!

Hos Alfa Dekk får du alt av dekkservice. Vi har årelang erfaring og spesialkompetanse på alle typer dekk til tyngre kjøretøy. Vi tilbyr dekk til både større og mindre varebiler, buss og lastebil, truck, anlegg og personbil.

bottom of page