top of page
ATV banner

ATV

LONCIN ATV

LONCIN ATV – HØY KVALITET TIL FORNUFTIG PRIS

Skal du kjøpe ny ATV eller er du klar for å ta  steget og bli eier av din første ATV? Vi er forhandler av Loncin ATV. 

Loncin ATV er et av Europas raskest voksende ATV-merker, og stadig flere får øynene opp for disse moderne ATV modellene. De bygges på samme fabrikk som BMW MC-motorer, MV-Augusta og andre kjente merkevarer av kvalitet. De ulike ATV-modellene har kraftige maskiner og byr på forskjellige kjøreopplevelser etter behov.

Loncin ATV XWolf 300

XWOLF 300

Loncin XWOLF 300 tar ATV-opplevelsen til et nytt nivå! Den perfekte innstegsmodellen og akkurat passe for de fleste. En maskin som kommer seg frem i terrenget og som er komfortabel når du kjører på veien.

Utstyrt med 300cc motor, EFI, vinsj, slepekule, stativer foran og bak med plasttopp. Maskinen er registrert som traktor, som gir deg mulighet til å kjøre både på veien og i terrenget.

XWOLF 550

XWolf 550 er kjent for sine solide motorer og godt gjennom-tenkte mekaniske konstruksjoner. Denne firehjulingen er laget for å tilby både stil og pålitelighet over tid.

Dette er den perfekte ATV-en for både arbeid og fritid. Den kommer stappfull av funksjoner som gjør den ideell for både praktiske og eventyrlystne turer. Utstyrt med en pålitelig en-sylindret motor og har generøse dimensjoner på 2220 mm, noe som gir komfortabel plass for to personer.

ATV xwolf 550
ATV xwolf 700

XWOLF 700

Med Loncin XWolf 700 får du uanstrengt ytelse uansett underlag. Moderne design, nyeste teknologi og en kraftig 686 cc motor med kraftig bunndrag, godt avstemt chassis, justerbar fjæring og distinkt servo (EPS, elektronisk servostyring)

 

Forfra minner designet om et villdyr med de karakteristiske LED-lysene og integrerte indikatorer.

LONCIN ATV
Loncin Motorcompany Ltd

Loncin ATV produseres av Loncin Motor Co Ltd, som er en ledende ATV-produsent i Asia. Loncin Motor Co Ltd samarbeider med verdenskjente bedrifter som blant annet BMW Motorrad, og er strategisk partner for BMW motorsykler.

ATV-firehjuling

LONCIN ATV
HØY KVALITET TIL FORNUFTIG PRIS

bottom of page