top of page
Personbil dekk sandnes bryne

PERSONBILDEKK

Dekk til personbil & varebil

Vi tilbyr alt av dekk, felger og tilbehør til personbil, varebil og tilhenger. Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier. Vi har et bredt utvalg av dekkmerker til alle biltyper, der vi legger vekt på både kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi. Premium merker som Michelin, Continental, Goodyear og Pirelli. Rimeligere quality og budget dekk som Falken, Toyo, Sailun mm.

 

Riktige dekk til bilen din er viktig både for sikkerheten og komforten. Avhengig av biltype og hvor mye du kjører, kan du i tillegg spare både miljø og penger ved å velge riktige dekk.

Vi garanterer:

• God service • Godt utvalg • Fornuftige priser

KONTAKT OSS

ALFA DEKK AVD FOSS EIKELAND

Fosseikeveien 12, 4323 Sandnes

T: 51 800 300

E: fosseikeland@alfadekk.no

ALFA DEKK AVD BRYNE

Jærvegen 152, 4344 Bryne

T: 51 48 08 88

E: bryne@alfadekk.no

Sommerdekk sandnes bryne
SOMMERDEKK

Vi skaffer deg de beste dekkene til både våt og tørr vei, enten du prioriterer støydemping og komfort eller andre egenskaper på dine sommerdekk.

Vinterdekk sandnes bryne
VINTERDEKK

Hos oss får du profesjonell hjelp med å velge riktige vinterdekk beregnet for nordisk vinterklima, enten du trenger piggdekk eller piggfrie dekk.

hjulskift dekkskift
HJULSKIFT

Ønsker du å slippe å knote med hjulskift selv? Vi tar selvsagt jobben for deg!​ Ring oss i dag og bestill time for hjulskift på din bil, slik at den er klar til ny sesong.

Dekk utvalg.jpg
continental dekk
Pirelli dekk
Michelin dekk
Falken dekk
goodyear dekk
Sailun dekk
bottom of page